Want to wear | Floral culottes

/
7 Comments


Laatst kocht ik een nieuwe culotte bij de C&A. (Ik heb al een eenvoudige zwarte) Niet zo'n kleurrijk exemplaar als deze, maar wel met bloemetjes! Eigenlijk zou ik ook nog een simpele crop top erbij willen hebben. Ik denk dat het een hele leuke combinatie is met bijvoorbeeld een off-shoulder shirtje. Hoewel dit een vrij zomerse outfit is, komen er wel veel zwarte items in voor. Het staat gewoon zo leuk met een printje! De broek ziet er ook meteen een stuk stoerder uit zo. Perfect voor een dagje rondstruinen in een mooie stad.


Set zilveren ringen | Suède buckle rugzak | Culotte met bloemenprint | Off-shoulder crop top | Cateye zonnebril | Instap espadrilles


7 opmerkingen:

 1. Deze culotte ziet er in ieder geval zo al heel leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke outfit! Ik heb zelf ook een bloemetjesculotte en deze draag ik erg vaak in de zomer :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een toffe culotte zeg! Het is niet helemaal mijn ding maar vind het anderen wel altijd onwijs tof staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik denk ook dat dit een hele leuke combi is! En een off-shoulder top zou er ook zeker heel mooi bij staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jaa hele leuke outfit dit! Vind die rode met blauwe kleurtjes zo leuk bij elkaar staan ook :) Staat idd heel goed met zwart!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het een leuke combinatie! <3

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.