Want to wear | Corset shirt

/
7 Comments

De corset belt vind ik al heel gaaf, maar een shirt met zo'n veter is ook tof! Je ziet ze steeds vaker voorbij komen in de winkels. Ben jij al fan of sla je deze trend liever over? Ik zou de top in ieder geval combineren met zwarte jeans en een spijkerjasje. Dit denim jack met ruffles is zo leuk! Een paar roze sneakers eronder en een stoere choker om de outfit af te maken.


Spijkerjasje met ruches | Wit shirt met corset | Zwarte choker ketting | Zwarte jeans | Roze Puma Sneakers


7 opmerkingen:

 1. Wat een fijne inspiratie, looking good!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toffe inspiratie, wantttt haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke look. Die roze schoenen zijn echt iets voor mijn nichtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat zijn die sneakers mooi! Echt een gave look zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het ziet er uit als een leuke combinatie! Zelf sla ik die trend even over, ik houd het wel bij oversized shirts :)

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.