New in | Lace lingerie

/
7 Comments


Kant vind ik één van de mooiste materialen voor lingerie. Meestal (eigenlijk altijd) ga ik voor een zwart setje. Het is niet alleen mijn lievelingskleur, maar ook lekker praktisch. Toch kwam ik tijdens het scrollen door de website van LASCANA ook leuke gekleurde bh's tegen. Mijn oog viel op een roze bustier met push-up effect. Het tegenovergestelde van wat ik al in mijn winkelmandje had geklikt. Bovenstaand exemplaar heeft namelijk niets eens een voering. Zo is de kanten stof op z'n mooist! Ik vind ze allebei prachtig!


Zwarte beugel BH, Fuchsia push-up BH: LASCANA*
7 opmerkingen:

 1. Oh wauw, zo mooi! Ik vind kant ook mooi voor lingerie, hoewel ik maar één kanten bh heb. Die is donkerrood, ook heel mooi! Ik had laatst ook ergens een zwarte gezien die ik wilde gaan kopen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah, donkerrood is ook prachtig! Die wil ik ook nog wel hebben haha!

   Verwijderen
 2. Wauw! Echt heel mooi voor de zwarte van kant :) Kant vind ik altijd prachtig als ik een nieuwe bh ga kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, hele mooie items! En mooie foto's ook! ^^

  xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi zo met dat kant. En die roze is een lekker fel kleurtje, love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wauw, die rode kanten top is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. WAUW ik vind dit ontzettend mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.