Shop tip | Instappers onder de €40

/
8 Comments
1. Roze met kettinkje | 2. Zwarte met bandjes | 3. Zilverkleurige balletschoen | 4. Muiltje met goudkleurige hak | 5. Felroze fluwelen loafer | 6. Slingback met krokodillenprint | 7. Luipaardprint met kettinkje | 8. Marineblauwe fluwelen peeptoe | 9. Roze met bandjes

Instappers zijn een echte trend op dit moment. Loafers, muiltjes en ballerina's zijn hipper dan ooit. De schoenen van je oma, maar dan met een coole twist. Ik vind de bovenstaande exemplaren allemaal even gaaf. En ze zijn ook nog eens betaalbaar! Toch moet ik toegeven dat ik nog geen enkel paar ben tegengekomen die zo mooi zijn én lekker zitten. Sommige zijn zo vreselijk onhandig! Of ligt dat nou aan mij? Heb jij misschien al wel een paar sierlijke stappers die heerlijk zitten? Let me know!
8 opmerkingen:

 1. Leuke schoentjes! Nummer 9 vind ik er wel vrolijk uitzien :) Dit soort schoenen zijn alleen niet echt mijn stijl haha ;)

  xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind alle bovenstaande loafers zó mooi, maar zulke schoenen staan mij totaal niet, zo jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahh ik vind deze altijd zo leuk bij anderen! Ik weet alleen niet echt of ze iets voor mij zijn :) Nummer 4 is echt gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waauw! Love the zwart met creme hak <3! Thanks voor het delen :). leuk om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die eerste en die fluwelen loafers vind ik echt prachtig! Oh.. en de luipaardprint eigenlijk ook :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze staan mensen altijd zo goed!! Maar ik heb hele kleine voeten dus ik weet niet of ze mij gaan staan haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah ik vind dat bij kleine voeten altijd juist zo leuk! :)

   Verwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.