Outfit | Strolling through Den Bosch

/
10 Comments
Uren rondlopen in een mooie stad, leuke winkeltjes en steegjes ontdekken, lekker eten en gezellig gezelschap. Dat klinkt toch als een fijne dag? Afgelopen week sprak ik af in Den Bosch met Marion. We waren allebei verbaasd hoe leuk deze stad is! Zeker in de zijstraatjes zijn er genoeg hippe eettentjes en concept stores te vinden. 'S middags hebben we nog uitgebreid geluncht bij de Yoghurt Barn. Ook meteen een echte aanrader! En als ik dan nog een tip mag geven: ga voor de choco caramba en een stukje bananenbrood. Heer-lijk. Verder hebben we natuurlijk nog wat outfit foto's geschoten. Tijdens het rondstruinen kwamen we een grappige elektriciteitskast (it's raining pipesteels) en deze grijze muur tegen. Perfecte locatie voor wat gave beelden in m'n nieuwe favoriete sweater!


Trui met volants: H&M | Bomberjas: Monki | Zwarte jeans: Monki | Bril: Specsavers | Bandana sjaaltje: ? | Schoenen: Dr. Martens

Photography: Marion  (The Dutch Adventure Seeker)
10 opmerkingen:

 1. Wat een toffe outfit en een supergave locatie zeg! Past er helemaal bij :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's! Die grijze muur ziet er echt perfect uit voor zulke foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Toffe locatie en outfit, mooie foto's ook! ^^

  xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind Den Bosch ook een hele leuke stad! Gave foto's. X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik was afgelopen week ook in Den Bosch geweest! Normaal gesproken sleep ik dan altijd m'n camera mee, maar ik had geen kleding om op de foto te zetten, haha. Alleen hele zomerse dingen hingen nog in m'n kast, maar die kon ik natuurlijk niet aan. Gelukkig heb ik daar wat leuke kleding gekocht, die ik maandag op de foto ga zetten :) En wat een leuke outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ahh wat een superleuke trui, zo tof met die volants! Ik ben eigenlijk nog nooit in Den Bosch geweest, maar het klinkt alsof ik daar snel eens verandering in moet brengen!

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.