Want to wear | Touch of pink

/
8 Comments

Het is alweer veel te lang geleden dat ik een 'want to wear' post maakte. Aangezien ik een aantal giftcards cadeau heb gekregen (yeah!), ben ik op zoek naar gave items voor op mijn wishlist. Tijdens het rondkijken op verschillende webshops kreeg ik inspiratie voor een complete outfit. Natuurlijk moest ik deze look even met jullie delen! De jeans zou zo leuk staan bij het leren jasje. Zeker in combinatie met het stoere roze shirt! Een perfecte mix van edgy en vrouwelijk, toch?


Roze band shirt | Bh met gehaakt kant | Jeans met rafels | Bikerjack met bloemen detail | Enkellaarjes8 opmerkingen:

 1. Hele leuke items! Dat jasje is zoo leuk, de jeans ook :) :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een stoere jeans! Vraag me af hoe hij eruit ziet als iemand hem aanheeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat jack is echt heel gaaf! Mooie look!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke outfit! Inderdaad een cool t-shirt! Ik vind de schoenen erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo'n roze shirt is - vooral nu in de lente! - echt leuk! Wel moet ik eerlijk zeggen dat ik niks met band shirts heb, maar ik vind 'm wel gaaf :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh giftcards, altijd goed! Vind de jeans heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.