Outfit | Leopard turban

/
10 Comments


Over het algemeen ben ik niet zo creatief met mijn haar. Ik draag het bijna altijd los en vind dat wel prima. Het is simpel en het zit meestal goed. Ik maak het mezelf gewoon lekker makkelijk, haha! Mooie vlechten maken of de boel opsteken is ook niet zo voor mij weggelegd. Toch is het soms wel leuk om haar accessoires toe te voegen! Zo draag ik bij deze outfit bijvoorbeeld een tulband met luipaard print. Het geeft een soort festival vibe aan de simpele look. Het lijkt op een sjaaltje, maar er zit elastiek aan de achterkant. Handig! Ik mocht dit toffe item ontvangen van de webshop van Lana: 'Lana's Sieraden'. Leuke tip voor betaalbare accessoires!


Tulband met luipaard print: Lana's Sieraden* | Trui, licht blauwe flared jeans: H&M | Sneakers: Nike Air Max | Riem: PrimarkPhotography: Gerard Maalderink
10 opmerkingen:

 1. Toffe look! Dat bandje en die rode keur staan je super!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeeh, staat je heel goed die band zo! Mooie outfit en foto's ook :)

  xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die haarband staat je leuk, Joanne!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Staat je super leuk! Die broek trouwens ook :) Thanks voor de tip over mijn schoenen, zodra die blaar weg getrokken is ga ik dat proberen haha! Gelukkig heb ik de soepel leren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een supermooie foto's en die haarband staat je echt heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik hou wel van uitloop pijp spijkerbroek. Deze look laat mij aan jaren 70 denken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw! Deze turban staat je echt fantastisch! :) Wat een stoere outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat staat je dit goed!!! Ik ben hier gek op! Alleen ik heb er absoluut geen hoofd voor haha vandaar dat mijn banden gewoon in de kast liggen ;) Jou staat het erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.