Outfit | Denim and plants

/
8 Comments

Ten eerste bedankt voor alle felicitaties en leuke berichtjes! Ik heb een gezellige dag gehad tussen de mooie plantjes en bloemen. Op m'n verjaardag bezocht ik namelijk de Orchidee├źn Hoeve in Flevoland. Van die tropische plekken zijn altijd zo mooi! Er was daarnaast ook nog een vlindertuin, zwevende bloementuin en een kwekerij vol met (je raadt het niet...) orchidee├źn. Je begrijpt wel dat er in deze gave omgeving ook wat beelden gemaakt moest worden. Die grote bladeren van een bananenplant geven zo'n fijne sfeer in de foto's! De kleuren matchen ook heel lekker met mijn outfit. Dubble denim for the win!


Spijkerjasje: vintage Guess | Blouse met rijgsluiting: C&A | High waisted jeans: H&M | Choker ketting: de Beauty Beurs | Tas: ? | Riem: Primark | Schoenen: Dr. Martens
Photography: Gerard Maalderink
8 opmerkingen:

 1. Wat een mooie foto's zijn het geworden, zeker met die achtergrond! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahh wat een mooie plek! Echt een leuke locatie om eens outfitfoto's te maken! :) Zo'n leuk jasje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. aaah mooi! Haha ik herinner me nog dat je de vlindertuin de vorige keer eng vond, hopelijk ben je een beetje over die angst heen nu :D Zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahah ik vind het nog steeds vre-se-lijk als ze tegen me aan vliegen. Er was trouwens ook een deel met vogels, maar daar ben ik heel snel doorheen gerend :')

   Verwijderen
 4. Jaa, supertoffe locatie! En gave look en foto's :)

  xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bij jou staat jeans op jeans echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.