How to | Zelf shirt borduren

/
15 Comments

Volgende week is het alweer zo ver: Valentijnsdag. Ben je nog op zoek naar een origineel cadeautje voor je lover? Maak het lekker zelf! Deze do it yourself is perfect voor de creatievelingen onder ons. Het enige wat je nodig hebt is een shirt (of trui of wat je dan ook wilt), naald en draad, potlood en een beetje geduld. Zoek een quote/afbeelding op pinterest of laat je fantasie erop los. Als voorbeeldje heb ik deze romantische not-so romantische tekst gekozen. En trouwens, je kunt dit natuurlijk ook gewoon voor jezelf maken. Misschien nog wel leuker dan weggeven! ;)

Ik vind het vooral bij de letters heel tof dat het er zo nonchalant uit ziet. Echt met de hand gemaakt. Tegenwoordig liggen er ook genoeg kleren in de winkel met precies deze look. Ik moet toegeven dat ik ook gek ben op deze trend, maar een zelf geborduurd t-shirt is natuurlijk nog veel leuker! Het is zelfs een rustgevende bezigheid als je het eenmaal onder de knie hebt, haha!15 opmerkingen:

 1. Oh, wat tof en makkelijk om zo te doen! Dat ga ik ook maar eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk idee...creatief:D
  Liefs Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit is zo leuk! Nu heb ik echt zin zelf wat te gaan maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat zoiets leuks toch super makkelijk kan zijn, heel tof gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk ideetje! Simpel maar het ziet er hartstikke leuk uit :)
  Ik zou alleen wel kleermakerskrijt gebruiken maar dat is iets wat ik graag gebruik als ik werk met textiel (al gebeurd dat vrij zelden, haha xD)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat kan inderdaad ook! Maar potlood was je er ook zo uit en dat heeft iedereen in huis :)

   Verwijderen
 6. Ziet er echt super leuk uit! Heel gaaf.

  Love,
  Dascha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo leuk gedaan! Het hoeft ook helemaal niet moeilijk te zijn om iets moois te maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat heb je dat leuk bedacht: zo creatief! Echt een beetje pull and bear stijl, gaaf!
  Liefs, Florentine

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh wat leuk dit! Nu heb ik direct zin om zelf wat te gaan maken :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super leuk gemaakt, ook heel subtiel! Dit ga ik zeker eens uitproberen, het kan een simpel shirt toch nog ietsjes leuker maken. X

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh wat heb ik dat lang niet meer gedaan zeg! Vroeger borduurde ik erop los maar nu zal ik echt niet meer weten hoe het moet! Hele leuke DIY!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ahh, superleuk gedaan! En eigenlijk helemaal niet moeilijk.. Thanks voor de inspiratie :)

  xx

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.