Happy Birthday to me!

/
9 Comments

Het is 28 februari: mijn verjaardag! Vandaag mag ik 21 kaarsjes uitblazen! (Mam, zijn er zoveel kaarsjes in huis?) Ik schijn nu officieel volwassen te zijn, een van de 'grote mensen'. En ik kan je vertellen dat dit grote mens nog steeds behoorlijk blij wordt van een paar slingers en vlaggetjes. Het was ook de perfecte situatie om mijn eerste verjaardagscadeau uit te proberen! Van mij, voor mij. Ik kocht namelijk een afstandsbediening voor de camera. Eigenlijk begrijp ik nu al niet meer hoe ik zonder kon. Wat een ideale uitvinding! Dubbele blijdschap op deze foto's! :)


Trui: H&M | Mom jeans: H&M | Choker ketting: DIY | Riem: Primark9 opmerkingen:

 1. Gefeliciteeerd <3!!! Maak er een leuke dag van!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, wat een heerlijke foto's! Gefeliciteerd, geniet van je dag! :)

  xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd! En wat is dat gifje leuk geworden zeg, echt helemaal geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteeeeeeerd!!! (Mijn vader is toevallig ook jarig vandaag!) Ik hoop dat je een superleuke dag hebt en wat een schattige foto's heb je gemaakt! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik had het op instagram al gezegd, maar alsnog GEFELICITEEEEEERD! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nog gefeliciteerd, hopelijk heb je een leuke dag gehad! Liefs.x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeps iets te laat, maar alsnog van harte gefeliciteerd meis! En wat een leuke foto's heb je gemaakt! Handig zo'n afstandsbediening :-) X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een beeeetje laat, maar alsnog gefeliciteeerd!! Superleuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.