February favorites & little update

/
12 Comments

Na ongeveer twee weken voel ik me eindelijk weer een beetje fit. Waarschijnlijk had ik een griepje te pakken. Of gewoon een dikke vette verkoudheid. Ik voelde me in ieder geval niet helemaal top. Het regenachtige en zelfs stormachtige weer helpt dan natuurlijk ook niet echt mee. Daarom is er helaas geen nieuwe outfit post online gekomen deze week. Gelukkig heb ik tussendoor nog wel wat energie gevonden om een gave shoot te stylen. Mooie dingen maken en werken met creatieve mensen is een van de beste medicijnen als je het mij vraagt. (Hoewel ik aan het eind van de dag knock-out op de bank lag, maar dat maakt niet uit.) Gisteren ben ik naar de kapper geweest om even bij te knippen en kleuren. Opgefrist haar zorgt meestal weer voor positieve vibes. Zien jullie die grijze gloed aan de onderkant? Ik vind het tof! Wat ook heel tof is, is mijn nieuwe cactus! Een 'echte nepperd' van de Action. Deze behoort absoluut tot een van mijn favoriete items deze maand! Net als mijn platform boots van de Primark en gestreepte top van de Only.


Gestreepte top: Only via OTTO* | Zwarte skinny jeans: Monki | Platform boots: Primark | Cactus: Action12 opmerkingen:

 1. De boots zijn zo cool! Ik moet echt wennen aan de rits van het shirtje, lijkt altijd alsof 'ie dan achterstevoren zit, haha. Wel heel leuk! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahah! Zo heb ik er nooit tegenaan gekeken! Ik moest aan het begin denken aan zo'n surf pak :')

   Verwijderen
 2. Wat een leuk shirt, die met dat ritsje! Gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De foto's zijn gaaf en dei schoenen, zo stoer!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ahh je echte neppe cactus is zo leuk! & handig joh, ik laat de mijne altijd doodgaan whoops! Je haar is ook zo mooi geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke creatieve foto's. Goed om te horen dat je je al wat beter voelt! De schoenen zijn echt zalig en passen super goed bij de outfit! De nepcactus ziet er niet eens zo nep uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, ik vind dat shirtje met strepen zo leuk! Die rits geeft het net dat ene extra detail. X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuk om te zien! Gave boots! En dat shirtje met strepen vind ik ook erg gaaf <3
  Liefs, Florentine

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie foto's! En die cactus, de uitvinding van de eeuw.. Ik houd een 'echte' al niet in leven, oeps!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De griep heerst echt even joh, maar fijn dat je je weer iets beter voelt! De cactus is nice!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je haar ziet er gaaf uit zeg! En het zijn weer mooie foto's :)
  Ik heb een echte (kleine) cactus staan maar ben gewoon bang voor dat ding, eigenlijk wil ik ook gewoon een nepperd!

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.