Styling | Grownup by Marina Murasheva

/
11 Comments

Als stylist werk ik regelmatig met jonge modellen. In de modewereld is het niet gek om met 14/15 jaar al te beginnen. Op deze manier kun je alle skills goed ontwikkelen en steeds meer ervaring opdoen. Bij deze shoot was het een beetje anders. Deze prachtige meid genaamd Nika is namelijk nóg jonger: pas 9 jaar! Ze zit bij het kindermodellenbureau Hip4Kidz. Bijzonder leuk om te zien hoe zo'n meisje omgaat met de camera. Hoewel een hele dag werken erg vermoeiend is, bleef ze er plezier in hebben. En dat is trouwens ook het belangrijkste. Plezier en professionaliteit. Daar kunnen veel andere modellen nog wat van leren! ;) Deze serie is geschoten door fotografe Marina Murasheva met Carmen Gonzalez als visagist en hairstylist. Heel gaaf om nu ook 'kids' in mijn styling portfolio te hebben! Vinden jullie de resultaten en het model ook zo prachtig?
De polaroid hieronder is gepubliceerd op de website van Vogue, net als andere foto's van deze 'Grownup' editorial!Photography: Marina MurashevaStyling: Joanne MaalderinkModel: Nika @ Hip4KidzMUAH: Carmen Gonzalez11 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Ja hè! Het is trouwens maar 1 meisje met verschillende mooie looks :)

   Verwijderen
 2. Wat mooi zeg en dat terwijl ze zo jong is!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje, wat een mooie meiden en wat tof dat jij bij die shoot mocht helpen! 9 jaar pas, wat bijzonder...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow! Deze foto's zijn prachtig! En wat knap, nog maar 9 jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, wat een schitterend meisje is Nika zeg! Toffe styling! :)

  xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een onwijs mooie foto's, en knap dat ze dit al doet op haar 9e!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jeetje wat jong! Maar wat een prachtig meisje zeg. Zo lang ze er plezier in heeft is het goed ;) En de foto's zijn erg mooi geworden, wat tof dat die ene op de Vogue website werd gepubliceerd.

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.