Outfit | Lace curtains in Amsterdam

/
14 Comments

Maandag was ik weer eens in Amsterdam te vinden. Ik mocht een modeshow lopen voor het Amsterdam Fashion Institute in de Zuiderkerk! Deze mooie locatie kon je al voorbij zien komen op mijn InstaStory. Hopelijk komen er snel wat gave foto's online :) Aangezien ik pas 's middags aanwezig hoefde te zijn, besloot ik daarvoor nog even te meeten met Janne. We schoten deze foto's voor mijn blog en nog meer beelden voor haar fotografie page/instagram 'Captured by Janne'. Ze zijn zo leuk geworden! De kanten gordijnen zijn een perfecte combinatie met die grote ramen. Lekker ouderwets, net als mijn vintage-not-vintage opa bril.


Burgundy bomber jacket, jeans: Monki | Knitted sweater: Vero Moda via OTTO* | Glasses: Specsavers | Crossbody bag: ? | Canvas bag: Are you Swedish? Sophisticated Luxury Collection | Shoes: Dr. Martens

Photography: Janne Biersma / Captured by Janne
14 opmerkingen:

 1. Heel mooi jasje! Vooral je schoenen vind ik erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey, je fotograaf ken ik haha. Ik volg haar blog ook! En voor zover ik je sweater kan zien: leuk, met zo'n col! En je jas is ook tof :)

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de jas heel gaaf, mooi kleurtje. Je rockt de outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh die kleur van je jas is zo tof! Onwijs mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een toffe outfit met een erg leuk jasje! Staat je ook erg goed :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Toffe outfit, dit jasje staat je zo goed! Mooie foto's zijn het geworden ook! :)

  xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie outfit draag je! En de foto's zijn goed gelukt :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind die bril zo tof, ik wil er ook al een tijdje zo een! Staat je ook heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke outfit! Je jasje heeft echt een mega toffe kleur, staat je goed. Liefs.x

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.