New in | Sailor glasses

/
9 Comments

Ik heb een nieuwe bril! Thanks to Polette! Die gekke gebogen pootjes zijn trouwens niet voor de sier. Het ziet er een zelfs een beetje vreemd uit, haha! Het zit namelijk zo: toen de bril bij mij thuis werd bezorgd, was hij veel te groot. Zelfs zonder te bewegen viel hij van m'n neus af. Niet bepaald handig dus. Gelukkig is het met hulp van mijn opticien (dankjewel!) toch nog goed gekomen. Nu zit deze zwart-blauwe bril prima op mijn kleine hoofd. Wat vinden jullie ervan? :)


'Sailor' glasses & 'sequoia' case: Polette* 9 opmerkingen:

 1. Je nieuwe bril is echt supermooi! En die pootjes zijn helemaal niet gek hoor, ik heb nog nooit een bril gehad die meteen bleef zitten (en volgens mij is dat ook niet de bedoeling en moet je de pootjes altijd (een beetje) laten buigen).

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, dan ben ik gelukkig niet de enige! Toch zaten mijn vorige Polette brillen allebei meteen goed! Misschien was het stom toeval en had ik het perfecte montuur voor een klein hoofd uitgezocht :')

   Verwijderen
 2. Wat een mooie foto's! Ik moet ook vaak de pootjes wat bijstellen als ik een bril heb van Polette!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh prachtig zeg! Staat je heel erg goed! Mooi model!

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.