Outfit | Last look of the year

/
11 Comments


Laten we lekker cliché gaan praten over hoe snel het jaar voorbij is gegaan. Het is absoluut niet gelogen. Tijd is zo'n abstract iets waar ik te lang over kan nadenken. Dat ik bepaalde dingen liever gisteren had uitgevoerd dan vandaag. Elke dag nuttig bezig had moeten zijn met 'later'. Tegelijkertijd proberen om in het 'nu' te leven en blij te zijn met dingen die je al hebt bereikt... Een terugblik op 2016 zou waarschijnlijk een te lang verhaal worden door al mijn hersenspinsels, maar ook omdat ik oprecht veel toffe dingen heb gedaan. Ik laat het gewoon bij een leuke outfit post met mijn nieuwe bril en bomberjas. Het jasje scoorde ik laatst bij de nieuwe Primark in Amsterdam. (Ik was in onze hoofdstad voor een casting van 5 minuten, dus daarna een beetje shoppen leek me een strak plan. Wat is die Primark trouwens groot! Daar kun je echt verdwalen joh.) Hij was in de sale voor maar €9 én hij is reversible! Awesome! De binnenkant van het jack is ook zooooo gaaf! Die bewaar ik nog lekker voor een nieuwe look in 2017, hehehe. Ik wens jullie allemaal een hele fijne jaarwisseling met een hoop oliebollen en liefde! ♥


Reversible bomberjacket, fluffy sweater: Primark | Highwaisted jeans: Monki | Glasses: Polette* | Shoes: Dr. Martens
Photography: Gerard Maalderink
11 opmerkingen:

 1. aah ben nu wel heel benieuwd naar de binnenkant haha! Hele fijne jaarwisseling!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. WAT HEB JE EEN MOOIE BRIL EN HELE FIJNE FOTO'S! <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh oeps ik zie nu dat Capslock aan staat hahah!

   Verwijderen
  2. Hahahh dankjewel! Ik las het inderdaad echt schreeuwend in m'n hoofd door die capslock! :p

   Verwijderen
 3. Wat een leuke outfit! Alvast een gelukkig nieuwjaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een stoere outfit! Ik wens je een geweldig 2017!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha dat begin stukje van je tekst komt me erg bekend voor ;) Ik ben zelf ook te vaak te veel bezig met tijd en nadenken van oh had ik maar dit of dat. Een goed voornemen voor 2017 is voor mij echt om daar wat minder 'tijd' (lol) aan te besteden en vooral lekker te genieten en in het nu te leven. Anyway! Je outfit is erg leuk! Ik vind het bomberjack echt tof en ben heel benieuwd hoe de binnekant eruit ziet~

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's! Nog de beste wensen :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.