Outfit | Getting ready for Christmas

/
8 Comments

Je ziet me niet vaak in een jurkje, maar met de kerst maak ik graag een uitzondering. Het is dan toch erg leuk om er wat chiquer bij te lopen. Ik was niet bewust opzoek naar een nieuwe outfit voor de feestdagen. Juist dan kom je natuurlijk onverwachts een mooie jurk tegen! Hij hing in z'n eentje bij de ingang van de Primark. Er was nog maar één maat verkrijgbaar van dit exemplaar! En ja hoor, hij zat prima! (Lucky me!) Voor de prijs van €9 kon ik 'm al helemaal niet laten liggen. Om de outfit af te maken, kies ik voor mijn nieuwe hartjes ketting van Names4ever. Mijn naam staat erop! Van dichtbij zie je goed hoe mooi deze zilveren hanger is. Het geeft een leuk persoonlijk tintje aan de hele look. Perfect kerstcadeautje!

Have yourself a merry little Christmas  Iedereen hele fijne dagen toegewenst!


Velvet midi dress: Primark | Velvet choker, fishnet tights: H&M | Engraved silver necklace: Names4ever* | Crossbody bag: C&A | Black heels: InvitoPhotography: Gerard Maalderink | Product photography by me 
8 opmerkingen:

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.