Outfit | Cosy winter

/
7 Comments

Ik begrijp niet hoe mensen met deze temperaturen vrolijk in een dunne panty kunnen rondlopen. Tijdens het maken van deze foto's had ik eigenlijk al spijt dat ik geen handschoenen mee had genomen. Of een muts. Want jongens, het is toch koud?! Met een beetje moeite heb ik toch m'n jas een stukje open gedaan om mijn nieuwe shirt te showen. Hij is zo leuk! Het is een gestreepte top met col en een rits. Lekker casual gecombineerd met high waisted jeans en mijn fijne warme winterjas. Vinden jullie trouwens ook dat deze foto's er zo cosy uitzien? Echt gezellig als de kerstsfeer weer in de lucht hangt! (Oftewel, de bomen met lampjes weer buiten staan haha.)


High-neck top: Only via OTTO* | Coat: Weekday | High waisted jeans: H&M | Shoes: Dr. Martens | Glasses: Specsavers
Photography: Gerard Maalderink

7 opmerkingen:

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.