Backstage | YF & MART eyewear

/
11 Comments

Hebben jullie een fijne kerst gehad? Ik hoop dat het een gezellige tijd was! :) De vrijdag voor kerst had ik het ook al erg gezellig. Ik mocht namelijk een shoot stylen voor YF & MART: een Nederlands, retro brillenmerk. Ons brilsmurfen team bestond uit fotograaf Mark Koolen (waar ik regelmatig mee werk, zowel nuttig als voor de fun), visagist Angela IJpelaar en model Mika van Division Model Management. Gelukkig mogen er al wat backstage beelden de wereld in, want de resultaten worden zo gaaf! En alles is 'gewoon' in een woonkamer geschoten!

Als je trouwens benieuwd bent naar m'n styling portfolio neem dan eens een kijkje op mijn website!Photography: Mark Koolen

v.l.n.r.    
Guido Wolters (Division Model Management), Angela IJpelaar, Mark Koolen, Mika Franssen, Joanne Maalderink11 opmerkingen:

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.