Leather croco backpack

/
7 Comments

Voordat ik vertel hoe prachtig deze leren rugzak is, mogen jullie eens raden hoeveel ik ervoor heb betaald... De prijs is namelijk echt (maar dan ook ├ęcht) ongelofelijk! Ik kwam de zwarte croco tas tegen bij een tweedehandskledingbeurs. Helaas is het materiaal een beetje beschadigd achter de grote knoop. Dat is vast nog wel te maken. Nieuwe knoop erop of gewoon iets anders erop plakken. Tips zijn welkom!

En dan nu natuurlijk het antwoord op de vraag: 'Ja maar hoe duur was hij nou?' Ik betaalde er maar liefst twee hele euro's voor. €2! En hij is prachtig.
7 opmerkingen:

 1. Huh? 2 euries? Wauw, wat tof! Hij is nog mooi ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ongelooflijk hoe jij toch altijd de mooiste items op de kop tikt voor zo weinig geld! Deze backpack is ook weer geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha dankjewel! Een uit de hand gelopen hobby denk ik :p

   Verwijderen
 3. Wauw wat een koopje zeg! Dat heb je zeker goed gedaan haha :) Ik vind hem heel tof <3.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh! Deze tas is echt super zeg! Ik vind hem heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.