Outfit | Denim with space patches

/
9 Comments'Kijk die schattige alien nou! Die moet ik hebben!' was mijn reactie toen ik laatst in de Action stond. Op zoek naar cadeautjes voor iemand anders, maar meer aandacht hebben voor prulletjes die ik zelf leuk vond. En weetje, ik voel me absoluut niet schuldig. Deze ruimte patches zijn toch helemaal geweldig? Voor een paar euro kocht ik lieve enge wezentjes, een planeet en nog wat space. Een week later scoorde ik deze tweedehands H&M blouse voor maar €5 en de perfecte match was geboren. Ik ben blij. Net als de rode pluizige alien met z'n overbite.


Faux fur: Promiss | Patches: Action (DIY) | Denim blouse, top, jeans: H&M | Velvet choker: de Beauty Beurs 

Photography: Gerard Maalderink
9 opmerkingen:

 1. Tof jasje zeg! Ben nog steeds op zoek naar zoiets!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat gaaf, dat jasje! Ik vind spijkerjasjes je heel erg leuk staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De foto's zijn echt mooi!! Je hebt echt een toffe style!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo leuk gedaan! En lekker budget. En gewoon van de action, die toffe patches!! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt zo'n leuke kledingstijl! Staat je erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. I lovee patches! Het ziet er zo leuk speels uit!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeh, ik vind de patches-trend echt zooo leuk! Ziet er super goed uit!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.