Website update

/
5 Comments

Mijn website heeft een update gehad! Aangezien sommige van jullie ook wel geïnteresseerd zijn in mijn modellenwerk, leek het me leuk om dit even te melden. Eigenlijk is het gewoon een site waar je mij met allerlei make-upjes en in verschillende stijlen kunt zien. (kinda weird, right?) Klik hier om mijn portfolio te bekijken of ga naar www.joanne-m.nl en klik op 'model'. Benieuwd wat jullie ervan vinden! :)

Bovenstaande foto door: Kees Penders, Suzanne Hendrikx

Photography: 1,2,3,4 Giuseppe Circhetta, 5,7,8 Federico del Bianco, 6 Guido de Graaf

Photography: 1,2 Jan Willem Kaldenbach, 3 Xander Barenski, 5 Peter Stigter, 6,8 Freek Peters, 7 Achterhoekfoto


5 opmerkingen:

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.