Sporty boyfriend blazer

/
10 Comments

Mixen met verschillende stijlen vind ik zo leuk! Vandaag draag ik mijn nette boyfriend blazer in combinatie met een sportief capuchonvest. Lekker warm (ahhh de herfst is nu echt begonnen!) en super comfy. In eerste instantie had ik het grijze vest alleen gekocht voor het sporten, maar thuis kwam ik er achter dat het ook leuk is om het met allerlei jasjes te dragen! Matcht namelijk ook heel lekker met een spijkerjasje of een leren bikerjack! Tip van de dag! Verder heb ik weer een bandana sjaaltje om m'n nek (ik draag de laatste tijd zoveel sjaaltjes dat mensen zich bijna gaan afvragen of er iets met m'n nek aan de hand is, haha) en draag ik een nieuw shirt. En ja, dat shirt is weer eens van de mannenafdeling ;)


Boyfriend blazer: Primark | Hooded jacket, bag: C&A | Space shirt: Jack & Jones | Highwaisted jeans: H&M | Shoes: Dr. Martens
Photography: Gerard Maalderink
10 opmerkingen:

 1. Zo'n leuke outfit! Ik koop ook vaak shirts van de mannenafdeling hoor, hartstikke leuk! Haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohh die outfit staat je echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk zulke vesten. Leuke combi! En ze blijven leuk die mannenshirts :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke en stoere look weer :)!
  Ik shop zo nu en dan ook op de mannenafdeling.. lekker oversized!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk zulke hooded vesten. Zoek zelf nog een hoodie en zou hem dan ook stylen met een boyfriend blazer. Love it :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goed idee om een capuchonvest onder een blazer te dragen. Daar was ik zelf nou nooit opgekomen haha. Ik ga dat ook eens proberen! Mijn blazers hangen maar in de kast, wachtend op een gelegenheid dat ik netjes gekleed moet, maar in deze combinatie kun je ze altijd wel dragen. Leuk ook dat sjaaltje erbij!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, wat leuk om te horen! :) Zeker een keertje uitproberen!

   Verwijderen
 7. Ohh dit is zo'n toffe combi, zo'n capuchonvest en een blazer, heel gaaf!! Staat je ook superleuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een gave look weer! Ik ga ook maar eens vaker op de mannenafdeling kijken, hehe :')

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.