Knitted sweater and oldschool glasses

/
10 Comments
Hoewel ik een hekel heb aan kou, heb ik wél een zwak voor truien. Dus stiekem ben ik een beetje blij (echt een mini klein beetje) dat de herfst echt is begonnen. Tijd om mijn nieuwe aanwinst te showen. Deze gebreide trui kwam ik tegen bij OTTO. Hij is zo leuk! Ik zou nog wel meer colletjes in mijn kast willen hebben! Wat vinden jullie trouwens van mijn oldschool bril? Geloof het of niet, maar ik heb deze al sinds 2014! (Before it was cool) Iedereen vond het toen maar een vreemde opa bril. Nu lopen die mensen er zelf mee rond, haha! ;)


Knitted sweater: Vero Moda via OTTO* | Denim jacket: vintage Guess | Highwaisted jeans: H&M | Glasses: Specsavers | Shoes: Dr. Martens

Photography: Gerard Maalderink 
10 opmerkingen:

 1. Wat een leuke trui! Die outfit staat je heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuke foto's! De trui vind ik supertof, net als de bril trouwens! Stoer!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijke herfsttrui. En je schoenen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wauw, die bril vind ik echt tof!! Ik zocht laatst zoiets maar toen geen gezien :(

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo, wat een gave foto's zeg!! Heel erg mooi.

  Liefs,
  Kim \ www.kimbuining.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo, wat een gave foto's zeg!! Heel erg mooi.

  Liefs,
  Kim \ www.kimbuining.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je hebt echt een leuke stijl. Grappig dat ineens iedereen zo'n brillen mooi vind, ik vond ze ook al lang echt mooi. Die sta je trouwens echt goed ! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.