Faux fur leopard coat

/
7 Comments

Mijn fluffy jassen mogen weer uit de kast! Ik ben gek op nep bont en andere aaibare stofjes. Al helemaal in combinatie met een panterprint! Ben jij ook verliefd? Er zijn zoveel mensen die het juist vreselijk vinden. Het heeft natuurlijk ook wel een ordinair imago (arme panter, je verdient beter), maar kan er absoluut trendy uitzien! Ik heb het gecombineerd met een fijne zwarte trui, simpele jeans en het vertrouwde bandana sjaaltje. Oh en natuurlijk mijn mega schattige tasje die ik kocht op vakantie!


Faux fur leopard coat: Miss Etam | Sweater, highwaisted jeans: H&M | Boots: Primark | Bandana scarf, bag: random storePhotography: Gerard Maalderink
7 opmerkingen:

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.