Getting ready for sweater weather

/
10 Comments

Hoewel de zomer onverwacht nog langer doorgaat, ben ik toch al voorbereid op sweater weather. Deze chille trui heb ik een tijdje geleden binnen gekregen. En oh, wat is 'ie mooi! Ondertussen is het wel duidelijk dat ik een zwak heb voor streepjes. Nu had ik al verschillende shirts met deze leuke print, maar er ontbrak nog een trui! Ik ben bang dat ik er de komende herfst/winter in ga leven. (Of misschien doe ik dat stiekem nu al. Maar geef toe: sweaters zijn toch gewoon heerlijk?)


Sweater: O'Neill via OTTO* | Jeans: H&M10 opmerkingen:

 1. Hele toffe sweater, O'neil is ook echt een chil merk voor dit soort items

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke zeg! Ik hou ook van streepjes en van truien, hihi!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is heel mooi! Ik kan ook niet wachten tot ik ze weer kan dragen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sweater weather is mijn tweede favoriete tijd van het jaar! Zeker als het zo'n regenachtige dagen zijn en je relaxt op je zetel kan zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat een leuke sweater! Het is inderdaad nog geen weer voor sweaters, maar je kan ze niet vroeg genoeg kopen haha. Eerlijk gezegd ben ik wel blij dat de zomer toch iets langer is dan dat ik dacht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh, die is mooi! Stiekem draag ik 's avonds al vaak weer truien, ik hou zo van die warmte, haha.

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.