Exhibition | I want it to be soft

/
4 Comments


Hebben we niet allemaal de wens om deze wereld een beetje beter te maken? Afgelopen week mocht ik de tentoonstelling van Bas Kosters bezoeken. Hij is met zijn creatieve geest de meest uitgesproken fashion artist van Nederland. Bas wil met zijn kunst mensen inspireren en deze aardbol minstens iets minder slecht maken. Zo bedacht hij onder andere de 'Good-people-machine': een menigte van roze figuurtjes met ogen die alleen maar liefde verspreiden.

'De mensheid lijkt harder te worden. Misschien is dit niets nieuws en wordt ons gedrag alleen zichtbaarder, meer publiekelijk, meer open en bloot. In mijn werk neem ik afstand van deze verharding, het is mijn reactie op de wereld om ons heen. I want it to be soft.' (Bas Kosters 2016)

Eigenlijk zou ik een paar van die wezentjes mee willen nemen. Als huisdier of zo. Ik vind het, net als de rest van de tentoonstelling, GE-WEL-DIG. Je maakt een soort mini trip door zijn carrière. Van zijn eerste zelfgemaakte pop tot de nieuwste kleding collectie. Als je gek bent op artistieke kunst en beschikt over een beetje humor, dan moet je hier absoluut heen! It made my day!

WAT: 
Tentoonstelling 'I want it to be soft' (The journey of Bas Kosters)

WAAR: 
Museum Arnhem www.museumarnhem.nl 

WANNEER
14 mei t/m 4 september 2016
Fotografie: ©Eva Broekema (m.u.v. de buiten foto's!)


4 opmerkingen:

  1. Aah die beestjes! Zo lief! De tentoonstelling ziet er ook gaaf uit maar helaas iets te ver voor mij :(

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat ziet dit er allemaal lief en leuk uit! Heel tof!

    BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.