Black playsuit

/
14 Comments


Een week geleden zei ik nog tegen Marion: 'Ik kan echt nóóit een playsuit vinden die mij past!' En guess what? Precies op die dag kocht ik er eentje! Toen ik een uur moest wachten op Utrecht Centraal, ging ik de tijd doden in winkelcentrum Hoog Catharijne. Even de C&A inlopen aangezien ik nog zo'n VVV-bon had. Eigenlijk was ik teleurgesteld toen ik alleen met een playsuit de paskamer in dook. Want ja, dat past toch niet. Ik kan nooit recht op staan (en al helemaal niet zitten) in zo'n ding. Ze zijn altijd te kort. En als je 3 maten groter pakt, kan ik er wel in zwemmen. Ook niet de bedoeling. Maar deze keer was het dus anders! Gewoon, bij de C&A! En nog leuker: ik hoefde maar €7,50 bij te betalen! 


Playsuit: C&A | Sunglasses: H&M | Scarf: bought in Volendam | Sandals: Dr. Martens

Photography: Guido de Graaf
14 opmerkingen:

 1. Hij is echt heel leuk! Ook mooi gecombineerd zo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Staat je heel leuk, zo'n playsuit! Fijn dat je er eindelijk eentje hebt gevonden. En de foto's zijn ook heel mooi! Dacht even dat het modellenfoto's waren, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, dankjewel! Ik ben zelf ook heel erg blij dat de fotograaf outfit foto's wou maken! Normaal werk ik inderdaad vaak samen met hem als model (of stylist)! :)

   Verwijderen
 3. Gave jumpsuite! Ik vind vooral dat sjaaltje er erg leuk bij.

  Liefs Rianne
  www.rannies.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heel gaaf!
  ik vind het echt leuk hoe je sjaaltje
  deze casual outfit afmaakt. leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het sjaaltje prachtig. Staat je heel goed deze outfit. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die playsuit is zeker leuk zeg! Wat fijn dat deze ook gewoon in een keer past! Ik vind het sjaaltje echt heel gaaf erbij. De foto's zijn echt prachtig trouwens

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een lief sjaaltje! Maakt een outfit direct lekker apart <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ohh wauw, dit is zo'n gave outfit! Heel leuk dat sjaaltje bij je jumpsuit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie combi zo met dat sjaaltje en je sandaaltjes! :)
  X Carmen.

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.