New city bag

/
13 Comments


Deze leuke tas lag al een maand op mij te wachten! Ik bestelde 'm namelijk toen ik nog in Milaan zat. Hij was in de sale. Je begrijpt wel hoe het dan gaat... Die heftige drang om het binnen een paar seconden in je winkelmandje te gooien, want wie weet hoe snel het uitverkocht is?! En dat is dus precies wat er gebeurde. Of ja, eigenlijk bestelde ik twee bruine tassen omdat ik niet kon kiezen. Ik gaf mijn ouders thuis de opdracht om even de kwaliteit te voelen en 100 foto's door te appen. (Ben ik nu heel erg vreemd?) Dat is toch anders dan de nette plaatjes op een webshop met hier en daar een kloddertje photoshop. 'Past mijn mobiel in het achterste vakje? Dat is dus ongeveer de telefoon van papa maar dan ietsjes breder. En past er in die andere wel meer spul behalve een portemonnee? Je weet wel, sleutels, een oplader, bril, koekjes? Nee? Oke, dan neem ik die met de vlechtjes! Dankjulliewel!'

City bag: s.Oliver via OTTO*


13 opmerkingen:

 1. Leuk tasje! Altijd handig en ideaal formaat :D

  love, Turn it inside out

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt een heel gaaf tasje. Lekker makkelijk mee te nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie tas! En dat naar huis appen is helemaal niet raar, haha, juist heel herkenbaar :p Prachtige foto's ook btw!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo handig tasje! En hij is ook echt mooi :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. O, ik vind deze inderdaad erg mooi! Prachtig tasje en lekker subtiel.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij is heel mooi! Goed formaatje, niet teveel poespas, maar de vlechtjes maken de tas toch wel bijzonder.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke tas!! Perfect om mee te nemen qua grote.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik vind hem heel gaaf!
  prachtig die details op de voorkant.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Echt een heel leuk tasje, mooie details!
  XO IMKE | Pastellics

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind het een hele mooie tas! De kleur is ook helemaal mijn ding!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh wat een handig en mooi tasje! Lijkt me een perfect tasje voor een dagje weg!

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.