Dress up

/
9 Comments

Yes! Vandaag mag ik de hele serie met jullie delen! Voordat ik vertrok naar Milaan voor modellenwerk, ben ik nog gezellig een dagje gaan shooten bij Guido de Graaf. Ik mocht allerlei jurken dragen van RC Couture en werd flink opgeknapt door visagiste/hairstyliste Julliete van der Meulen. Thanks all! Zo blij met de resultaten! Wat vinden jullie ervan? (Mijn vriend èn een kamergenoot in Milaan vonden dat ik er uitzie als een vampier. Wel een knappe vampier, gelukkig. Ik vat het dus maar op als een dik compliment.)Photography: Guido de Graaf
Model: Joanne M.
MUAH: Juliette van der Meulen
Dress: Rianne Cornelissen


9 opmerkingen:

 1. Toffe foto's! Haha, ik snap dat je kamergenoot dat zei, hij heeft wel een beetje gelijk hihi. Maar wel een mooie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele toffe foto's, mooie sfeer zit erin!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow die rode jurk vind ik prachtig. Mooie foto's zijn er gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw! Prachtig. En die zwarte jurk :o Zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Enigzins begrijpelijk, maar wel hele gave foto's! Mooi effect.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi zeg! En ik vind ook wel dat je vriend en kamergenoot gelijk hebben ;) maar wel een knappe vampier!
  Die jurken zijn wel een beetje betoverend ^^

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.