Rick Owens Milano e-commerce

/
3 Comments

In mijn vorige update vanuit Milaan vertelde ik dat ik een job had: die twee dagen paspop spelen voor de webshop van Rick Owens. Zo cool! Sinds kort staan deze foto's dus op de site en kunnen jullie mijn halve gezicht hier bewonderen. Het leek me wel leuk om een aantal shots hiervan te delen, zodat jullie nu ook zien wat zo'n e-commerce precies is! De schoenen waren vooral heel gaaf. (Dat die hakken na zo'n 9 uurtjes staan behoorlijk pijn doen, doet er verder niet toe. Ze zien er awesome uit, niet?) Mocht je nou meer Joanne's in statige houding willen zien, dan kun je naar de website van Rick Owens! - op dit moment onder het kopje 'new arrivals' -

3 opmerkingen:

  1. Super leuk dat je dat mocht doen! Mooie kleren btw!
    Liefs,
    Elles

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, wat een onwijs toffe baan! Ik vind de kleding ook geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer jullie reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.