Let's just be who we really are

/
9 Comments


Alweer een shoot die ik in Milaan heb gedaan! Deze test was heel plain, zonder visagist, photoshop of ├╝berhaupt een concept. Gewoon mijn hoofd vastleggen zoals het is, haha! En hoewel het vrij basic is, moet ik zeggen dat er toch een aantal sterke beelden tussen zitten. En trouwens (even wat random informatie), dat leuke ombre effect in mijn haar is dus gewoon uitgroei. Nee, ik ben niet meer van nature een echte blondine. Helaas helaas. Toch was iedereen altijd heel enthousiast over mijn kapsel. 'I love the colors! Such a cool way to dye your hair!' Ah ja, thanks. Het geheim is om vooral niet naar de kapper te gaan om het bij te verven haha!

Photography: Giuseppe Circhetta 
Assistant: David Giovannetti
Model: Joanne M. 
9 opmerkingen:

 1. Wauw, weer zulke toffe foto's! Heel basic en simpel, maar toch heel krachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele gave foto's! Leuk dat je complimenten krijgt over je uitgroei haha :')

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie foto's! Grappig ook dat je complimenten over je uitgroei kreeg, dat is wel een voordeel als je geen zin hebt om naar de kapper te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heel gaaf.
  het maakt de foto's heel krachtig,
  dat ze zo "basic" zijn.

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie foto's! En spot ik daar nou het H&M shortje? ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.