Want to wear | Button-front skirt

/
2 Comments


Croptop, button-front skirt: H&M | Sunglasses, bag: OTTO | Sandals: Dr. Martens

Deze outfit wil ik zo graag dragen! En weet je wat? Ik heb dus vorige week precies zo'n a-lijn rokje gekocht in de sale! De prachtige chunky sandalen behoren al tot mijn schoenen familie en natuurlijk heb ik ook een zwarte croptop en zonnebril in m'n bezit. Het enige wat nog ontbreekt is die prachtige tas! Ik ben verliefd. Eigenlijk had ik nooit gedacht dat OTTO zulke toffe handtassen zou verkopen! Hieronder staan er nog een aantal die ik stiekem allemaal wil hebben.

2 opmerkingen:

  1. Top outfitje! Die tas met bruin en zwarte leer vind ik echt heel mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Toffe combinatie! De bruin/zwarte tas vind ik heel mooi!

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.