New in | Love my Dr. Martens Sandals

/
4 Comments


Helemaal blij laat ik een foto van m'n nieuwe schoenen zien: 'Sandalen? Die dragen van die toeristen toch altijd met sokken erin?' 'Oh die zien er wel comfortabel uit voor mensen met moeilijke voeten.' Uhm... ja, maar ik ga ze niet dragen met sokken. En ja, mijn voeten zijn niet bepaald makkelijk, maar ik vind mijn nieuwe Docs dus vooral heel gaaf, stoer en chunky (want dat is hip modewoord voor lompe sandalen die helemaal on-trend zijn). Daarnaast lopen ze heeeerlijk! Ik had geen enkel paar open schoenen waar ik een fatsoenlijk stuk op kon lopen. En aangezien ik helemaal verliefd ben op mijn Dr. Martens boots, wist ik meteen naar welke winkel ik moest! Zijn er nog meer fans die mij steunen?4 opmerkingen:

 1. Ik vind ze gaaf! Passen ook precies bij je stijl! En niets is zo fijn als een paar sandalen die super fijn lopen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Chunky is echt zo'n tof woordje, past er wel bij inderdaad! Ze zijn tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Omg JAAAAA! Ik heb heel veel van die dingen die ik gewoon echt 'mooi van lelijkheid' vind. Normcore to the max, ik wil deze sandalen ook!

  <3

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.