Jo (niet meer) in Milano #06 | Home again

/
6 Comments

Jaja, ik ben al weer een tijdje op Nederlandse bodem! Voor een dikke maand heb ik geleefd in een modellenappartement. Dat klinkt trouwens super fancy, maar dat valt reuze mee hoor. Of tegen. Gewoon een prima plekje bomvol meiden die uit allerlei verschillende landen komen. Met één koelkast/keuken en twee badkamers. Just so you know.

In vijf weken heb ik veel mensen ontmoet, prachtige gebouwen gezien (en liefde ontwikkeld voor de Duomo), meer dan 60 castings gedaan, gewerkt voor onder andere Antonio Marras en Diesel, lekkere ijsjes gegeten (en lekkere pizza, en pasta, en gebakjes en....), een gezellige agency party gehad, mijn verjaardag gevierd en van de stad genoten met goede koffie. Oh en ik kocht een awesome zonnebril voor maar €5.

Ik ben een ervaring rijker en ga misschien over een tijdje wel weer terug naar Milaan! Het bureau is super en ik voel me eigenlijk wel een beetje thuis in deze stad. De modewereld blijft een raar iets, maar het is vooral erg gaaf!
6 opmerkingen:

 1. Welcome back! Wat fijn dat je het leuk hebt gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeeh wat gaaf zeg! Ik wil meer weten, vertel me meer haha!! En welkom terug in NL :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Welkom terug in Nederland ;)
  En nog gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo tof dat je dit gedaan hebt! Klinkt goed! En die zonnebril voor 5 euro hahah, lang leven de beste koopjes ooit :D

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.