Bombata laptoptas

/
6 Comments

Mijn laptop sleep ik bijna overal mee naar toe. In de trein naar mijn vriend, naar mijn oma een aantal straten verderop of op reis naar een ander land. Ik ben gewoon best wel gehecht aan mijn schootcomputer. (Schootcomputer... Dat is dus echt een woord. Niemand gebruikt dat haha.) Het is natuurlijk wel zo fijn om een tas te hebben om dat ding veilig te vervoeren. En het is al helemaal leuk als die laptoptas er super fancy uitziet! Deze tas van Bombata heeft het allemaal!


Hij ziet er zo mooi uit! De krokodillen structuur in mat zwart was meteen mijn favoriet, maar ze verkopen natuurlijk nog veel meer andere soorten en kleurtjes. De tas is alles behalve lomp en voelt stevig aan. Je kunt 'm aan het handvat dragen of de schouderband er aan vast klikken. Aan de binnenkant zijn er nog wat vakjes voor pennen, tijdschriften, een muismat, oplader of gewoon veel chocolade repen. Enthousiast? Omdat jij een trouwe (of eenmalige - ook prima) lezer bent van mijn blog, krijg je €5 korting op je bestelling bij Bombata met de code: makepeoplestare






6 opmerkingen:

 1. Wat leuk! Ik wist niet eens dat er zulke fashionable laptoptassen bestonden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind 'm heel mooi, met dat 'printje'!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hij is wel echt heel gaaf zeg! ik zag hem al eerder voorbij komen in een outfit post,
  en ik blijf hem mooi vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wat een onwijs gave laptop tas!
  Liefs,

  Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie en luxe laptoptas. Meestal zijn ze nogal lomp, maar deze is echt stylish.

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.