Jo in Milano #02 | Mooie gebouwen en zonsondergang

/
6 Comments

Het is gewoon al vrijdag! Deze 'week' is mega snel gegaan. Ondertussen heb ik al wat meer van de stad gezien. (Zoals het mooie gebouw hierboven, die ik vlakbij een casting tegenkwam. Vraag me trouwens niet wat het is. Geen idee. Gewoon heel mooi haha.) Dit weekend heb ik geen casting of job, voor zover ik nu weet, dus het is tijd om de toerist uit te hangen!Links op de foto zie je de mooie straat waar mijn agency zit. Oh en dat batman standbeeld staat daar heel random bij de ingang haha! 

Vanavond heb ik samen met m'n kamergenoot de zonsondergang bekeken vanaf het dak. Pretty! Jammer genoeg gaat mijn leuke roommate morgen alweer weg :( Ondertussen zijn er ook alweer twee nieuwe modellen in ons appartementje gekomen. Ze komen en ze gaan haha! Gelukkig heb ik een fijne plek op de kamer waar ik voorlopig nog wel even blijf!


6 opmerkingen:

 1. Mooie foto's!! Die straat waar je agency zit ziet er echt te leuk uit haha. En dat Batman beeld... Briljant :') Veel plezier nog!! En ben benieuwd naar je toeristenfoto's hahah :-D

  XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Woeh wat interessant, het 'modellenleven'. Het ziet er wel echt prachtig uit daar, vooral de foto's met de zonsondergang zijn mooooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat klinkt het allemaal interessant en wat ziet het er mooi uit! De zonsondergang is ook al zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie foto's! Leuk om te zien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik snap dat het zo snel ging. Het klinkt allemaal als een droom. Echt een prachtig straatje.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt zo fijn! Hoop dat je mooi de toerist hebt uit kunnen hangen afgelopen weekend :)

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.