Hi 2016!

/
9 Comments


Halloooo 2016! Hopelijk hebben jullie allemaal een leuke 'New Years Eve' gehad - en een fijne dag, en nacht, en ochtend! Ik ben super benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren in dit gloednieuwe jaar! Misschien komt er zelfs wel een heel nieuw avontuur aan. Goed, ik leg het even uit. Ongeveer een weekje geleden had ik een casting van mijn modellenbureau. Ze zochten namelijk meiden die graag internationaal zouden willen werken. En... een aantal mensen uit Milaan hadden wel interesse in mijn (bijzondere, misschien coole, alien) gezicht. De dag na de casting mocht ik dan ook een testshoot doen in Amsterdam. Binnen twee weken hoor ik meer! En natuurlijk laat ik het dan even weten :)
Model: Joanne M.9 opmerkingen:

 1. Gelukkig nieuw jaar! En wat zou dat gaaf zijn zeg, spannend! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat spannend zeg! Ben benieuwd. Nog een gelukkig nieuwjaar! -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wouw wat gaaf!! en een heel gelukkig nieuw jaar!
  Liefs Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, wat ongelooflijk gaaf! Ik ben heel benieuwd! Ik wens je een fantastisch 2016!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Happy new year! Wat spannend, ben heel erg benieuwd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oh wauw! dat is een spannend begin van het nieuwe jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Spanneeeend!! Je gave alien gezicht gaat het nog ver schoppen haha! :) Gelukkig nieuwjaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Waaaaaah wat TOF!! Ik ben heeeeel benieuwd. Fingers crossed! :D

  XXX

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.