Harder, Better, Faster, Stronger!

/
6 Comments


Herken je me? Dat is nou mijn achterkant op die foto hierboven haha! Volgende week ga ik de fashion show lopen van Collectie Arnhem 2016 en zoals je ziet, mocht ik ook model staan voor de campagne shoot! Het team achter dit modelabel bestaat uit 21 modestudenten van ArtEZ. Aanstaande dinsdag gaat de hele collectie geshowd worden in Amsterdam :)

Photography: Jan Willem Kaldenbach 
Make-up: Paul van der Zanden 
Hair: Taco Stuiver 
Models: Joanne Maalderink & Rixt Rooks


6 opmerkingen:

 1. Ah cooool!! Veel plezier bij de show alvast! :D Laat je daar ook weer wat foto's van zien? :D Wil ik!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sure! Als er wat mooie foto's gemaakt zijn show ik ze meteen! :) (speciaal voor jou haha)

   Verwijderen
 2. Wauw, wat enorm leuk dat je dit mag doen, Joanne! Veel plezier met de show! Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.