High heels, no pain!

/
4 Comments

Herken je die vreselijk pijn in de bal van je voet wanneer je een tijdje op die veel te hoge hakken staat? Dat is helemaal niet nodig! Ik hoor je denken: 'Maar hoe dan?' Toe Three Four is de oplossing! Dit is een plastic bandje waarmee je (zoals de naam al zegt) de derde en vierde teen bij elkaar houdt. Het zorgt ervoor dat je de zenuw ontlast die de pijn veroorzaakt. En ja, het werkt dus echt. Eigenlijk knel je de boel gewoon een beetje af. Dat klinkt niet al te lekker, maar geloof me... het is een geniale uitvinding!

*

4 opmerkingen:

 1. Ik had hier al eens eerder over gehoord en word er steeds nieuwsgieriger naar! Lijkt me ideaal!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, klopt! Je leest ook vaak dat mensen het met tape doen :) Maar dit is onzichtbaar en ook handiger denk ik!

   Verwijderen
 2. Ohh nog nooit van gehoord! Zou het ook graag eens testen dan, ik herinner me nog de pijn in mijn benen van vorig weekend na een hele dag op hakken te lopen en 's avonds zelfs te dansen. Fijn principe dit!
  XO IMKE | Pastellics

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker de moeite waard om een keertje uit te proberen! Ze verkopen ook proef-pakketjes met alle maten erin :)

   Verwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer jullie reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.