Styling for United Wardrobe

/
7 Comments


De kans is groot dat jij, als lezer van mijn blog, er al eens van gehoord hebt: United Wardrobe. Een online community waar je veilig tweedehands/vintage items kunt kopen en verkopen. Laatst heb ik de styling mogen verzorgen voor hun fotoshoot. Deze foto's staan inmiddels op de website en er volgen er nog meer! Oh en ik heb gisteren ook maar een account aangemaakt. Ik kan natuurlijk niet achterblijven! :) Check mijn profiel HIER en laat weten of jij ook actief bent op deze fashion site!
Photography: Peronne Pere
Styling: Joanne Maalderink
MUA: Lieke Wolfs
Models: Eef Voeten & Roos Zeelen


7 opmerkingen:

 1. Wat leuk! Ik kende het nog niet, maar ik ga er gelijk een kijkje op nemen :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Reacties
  1. Is het trouwens makkelijk verkopen zo? Anders ga ik er ook mooi een account op aanmaken! :)

   Verwijderen
  2. Ik heb er pas 1 item opgezet, maar het werkt heel makkelijk :) Ook leuk dat je mensen kunt volgen enzo!

   Verwijderen
 3. Leuk ja, United Wardrobe! Super handige site :). Leuk dat je nu ook een account hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk artikel! Ik kende de site al, mijn zus heeft er wel eens dingen gekocht.
  Het is echt een leuk concept. die jas die op jouw account staat is echt heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jaaa leuk!! Ik heb wel een account geloof ik, ergens, maar ik weet niet meer wat dat nou was. Ik zet zelf eigenlijk altijd alles op marktplaats, maar daar is verkopen echt niet te doen. Misschien ga ik het ook maar weer via UW proberen, haha!

  XXX

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.