Denim and sneakers

/
6 Comments


Wat is dit spijkerjasje toch een geweldige aankoop geweest! Voor een paar euro kocht ik 'm in een tweedehandswinkeltje in Duitsland. Hij zit zo lekker! En de kans is heel erg klein dat iemand anders in hetzelfde exemplaar rondloopt. Ideaal! Deze keer heb ik m'n denim gecombineerd met zwarte jeans en een zwarte top. Voor de verandering draag ik mijn Adidas sneakers eens. Ze zijn heel mooi, maar het blijft toch even wennen. Ik ben en blijf diep van binnen gewoon een Dr. Martens meisje.


Denim jacket: Thrift shop | Top: New Look | Jeans: H&M | Shoes: Adidas Neo
Photography: Guido de Graaf www.gdgfoto.nl

6 opmerkingen:

 1. Mooie foto's en outfit! Draag spijkerjasjes ook het liefst met zwart. En toch vind ik je sneakers heeel tof :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja inderdaad, ik vind je schoenen echt heel cool!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een toffe sneakers! En het spijkerjasje is inderdaad heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ahh je sneakers zijn tof!! Afwisseling is af en toe niet zo erg, haha. Die laatste foto is trouwens heeel tof! :D

  XXX

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.