Last summer feelings

/
10 Comments


Ik ben bang dat dit wel eens de laatste zomerse look van dit jaar kan zijn. Maar misschien komt dat ook doordat ik een koukleum ben. Voor een outfit met blote benen en blote armen moet het wel heeeeel erg warm zijn, haha! Gelukkig kan ik nog wel deze foto's showen met mijn culottes! Ik heb ze al een hele tijd en ook al vaker gedragen dan verwacht. Weet je hoe handig dat ding is?! Het voelt alsof je een midi rok aanhebt, maar kunt er gewoon mee op de fiets! (Niet dat ik veel fiets... Dat is volgens mij al weer heel wat maanden geleden. Maar je begrijpt m'n punt.)


Croptop: H&M | Culottes: Primark | Shoes: Bullboxer | Sunglasses: C&A

 Photography: Guido de Graaf www.gdgfoto.nl 
10 opmerkingen:

 1. Moooi! Leuk met dat gekleurde topje (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nice! haha i totally get your point ;-) ...liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De foto's zijn ZO mooi! En goed punt, haha. Ik heb laatst nog een heel stuk gefietst, was zo trots op mezelf! Daarvoor had ik hem ook een hele tijd niet aangeraakt, hehe.

  ♥♥♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I loveeee your top! The print and the cut are so beautiful!

  Natalia | Lindifique

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, je top! En je foto's kunnen echt zo in een modetijdschrift haha! Gaaf! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een geweldige outfit! Ik vind ook echt gewoon alles er aan leuk haha
  romymorgan.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.