Car-wash couture

/
9 Comments


Als er een designer is die mij ontzettend vrolijk maakt met zijn creativiteit, dan is het Jeremy Scott wel. Fashion is fun! Toen hij zijn eerste fall 2014 collectie voor Moschino showde, was ik helemaal om. Wie wilt er nou geen tas in de vorm van een happy meal?! Oke. Genoeg mensen die er niet mee over straat willen (of durven?). Ik zou zelfs de all-over teddy bear outfit willen hebben! Misschien heb je geen flauw idee waar ik het allemaal over heb, haha. Daarom wil ik vandaag de nieuwste Moschino show maar al te graag met jullie delen! De car-wash couture. Deze beelden hebben verder geen uitleg nodig. Enjoy! :D


images in this post by Alessandro Garofalo / Indigitalimages.com  via Vogue.com 


9 opmerkingen:

 1. Ik HOU van Moschino!!!! Ik wil ook altijd alles hebben haha. Als ik deze show een keer mee zou mogen maken, zou dat zooooo tof zijn!!!

  ♡♡♡

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig alweer, deze collectie <3
  XO IMKE | Pastellics

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat een superdesigner! Ik had nog nooit van hem gehoord, maar deze collectie is echt prachtig! De manier waarop hij de kleding probeert te verkopen is echt super en origineel. Ik kan me voorstellen waarom je zo fan bent van hem! Hij heeft er nu officieel een nieuwe fan bij :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk! :) Hij maakt me altijd zo vrolijk met zijn kleding en accessoires!

   Verwijderen
 4. inderdaad geweldig, het is echt helemaal compleet. Het decor maakt de collectie helemaal af

  BeantwoordenVerwijderen
 5. L O V E Moschino! Ik ben dus ook verliefd <3

  -X-

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer jullie reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.