4 denim styles

/
7 Comments

Dat iedereen dit seizoen helemaal on-trend is met een spijkerbroek weten we ondertussen wel. Toch? Maar welke modellen zijn er nu in? Hoe hoog moet de taille, welke scheuren of patches zijn cool, komen die wijde pijpen nou serieus weer terug en (het aller belangrijkste) hoe kan ik die fashion must haves nou combineren? Mocht je een van die levensvragen herkennen, dan heb ik goed nieuws! In deze post laat ik 4 verschillende outfits zien met 4 verschillende denim broeken. Oh en nog even een leuk detail. Al deze kleding komt van de webshop van Esprit! Dus mocht je helemaal onder de indruk zijn van mijn combineer skills, kun je de hele outfit via één website inslaan haha! Graag gedaan ;)Dus om antwoord te geven op al die brandende vragen: de hoge taille broeken blijven voorlopig nog wel even (YES! Ook al was het niet zo, ik blijf ze dragen. Wat een uitvinding!), maar ook de normale mid-waist is prima. Een broek vol met gaten, scheuren en patches voor die zogenaamde versleten knieën is ook het aankomende najaar weer helemaal hot. De flared jeans is nog steeds hard bezig om door te breken bij het grote publiek. En als laatste moet je vooral een exemplaar in je kast hebben met het woordje mom- boyfriend- of girlfriend- ervoor.


*


7 opmerkingen:

 1. Geweldig gecombineerd en wauw ik heb Esprit zwaar onderschat..mooie kleding hebben ze.. en helemaal in trend te combineren! En inderdaad deze vier exemplaren moet je gewoon in je kast hebben hangen als basics..dan kan je er alle kanten mee op als je net zoals ik niet in een 'style' hokje te plaatsen bent.

  Liefs Fonny
  eleventh-eleven.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa precies, dankjewel! :) Esprit heeft mij ook echt verrast met alle verschillende trends en stylen!

   Verwijderen
 2. Leuke outfits! Ik vind alleen een broek met wat wijdere pijpen niet echt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de broek met wat wijdere pijpen super tof! :D En die bucket bag is heeel mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. AAAAAAAH leuk! Vooral die spullen met die oogjes, briljant! Die wil ik!!! En ik heb laatst voor het eerst een broek met wijde pijpen aangeschaft. Het is ook nog eens een high waist - zo fijn!

  ♥♥♥

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah wat een leuke items allemaal, verwacht je nooit van Esprit eerlijk gezegd. Mooie combinaties heb je ook gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.