Mom jeans

/
10 Comments


Sinds ik m'n mom jeans heb, kan ik letterlijk niet meer zonder. Wat zit dit toch ongelofelijk fijn. Geen struggles met het aantrekken, geen naden in je been... Wat een vrijheid! En het ziet er ook nog gaaf uit! Ik heb nog even gecheckt bij mijn mom of ze deze broek vroeger zelf ook had. Want anders zou de naam een beetje jammer zijn natuurlijk. En ja hoor, mijn nieuwe broek leek precies hetzelfde als die van haar. En helaas. Ze heeft niets bewaard.Top: Monki | Mom jeans: H&M | Shoes: Primark | Sunglasses: C&A

Photography: Guido de Graaf www.gdgfoto.nl 

10 opmerkingen:

 1. Super leuke broek en mooi gecombineerd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooooi weer. Ik heb dat inderdaad ook altijd met m'n moeder. Dan heb ik weer wat nieuws en roept ze "ohhh ja kijk nouuuuuu, dat had ik vroeger oooook!" En dan vraag ik natuurlijk enthousiast of ze dat misschien bewaard heeft... Maar nee hoor, nooit :-P. Ik ga denk ik maar álles bewaren voor als ik zelf ooit kinderen krijg, haha

  ♥♥♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw erg mooie outfit! Ik zie de laatste tijd meer en meer van die jeans broeken. Ik denk wel dat ik er ook eentje ga kopen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaa hij is leuk! Helaas heeft ons mam ook niets bewaard..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie outfit! En wat zijn je mom jeans pretty! Ik kan me wel bij voorstellen dat ze lekker zitten ;)

  xxx
  http://www.rockinheels.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke outfit. Mijn moeder heeft ook helemaal niets bewaard.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige outfit en ook je foto's zijn als altijd super mooi. Leuke schoenen ook! Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel gaaf! Jammer dat je moeder ze niet bewaard heeft. Mijn moeder wilde vd week een blouse weggooien met schoudervullingen. Hij is echt perfect. Spullen uit de oude doos komen echt helemaal terug!

  Liefs

  www.fashionmakesme.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke blog Joanne! En... gave jeans..denk dat ik er ook maar een aanschaf. Iets in de trant van Girlfriend-Mom Jeans.

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.