Edgy summer

/
10 Comments


Bij de warme zomerdagen denken veel meiden al snel aan zwierende rokjes en schattige jurkjes. Misschien vind ik het juist daarom zo leuk om in mijn edgy outfit rond te lopen. Ik ben helemaal gek op mijn shirtje van Subdued! Samen met m'n tattoo choker (ookwel hondenriem, uhum, vriendjelief...) en favoriete boots is deze look helemaal compleet! En ja, mijn favoriete boots zijn Dr. Martens. En die zijn inderdaad een beetje warm, maar lopen gewoon veel te lekker!


Shirt: Subdued | Shorts: Primark | Shoes: Dr. Martens | Sunglasses: Etos | Tattoo choker necklace: eBay

 Photography: Mark Koolen www.markkoolen.com
10 opmerkingen:

 1. Dat is inderdaad iets anders dan de zomerse jurkjes en rokjes, maar wel erg leuk! En hondenriem, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je truitje is echt heel tof :) Mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat een toffe stijl heb je! En prachtige foto's ook. Ik ga je meteen even volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, hondenketting :D Staat je net leuk joh, heel mooie outfit!
  XO IMKE | Pastellics

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer jullie reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.