Kimono outfit (+ help me to become an angel!)

/
13 Comments


Nee, helaas heb ik het niet over een Victoria's Secret Angel haha! Maar jullie kunnen me wel helpen om een andere angel te worden! Fashionista Magazine is namelijk op zoek naar een nieuwe gast-fashion blogger. Diegene mag 6 weken lang schrijven voor de website en maakt kans om een vaste Fashionista Angel te worden. En weet je wat nou zo leuk is? Ik zit nog in de race, bij de laatste 4! Het zou natuurlijk ongelofelijk lief zijn als jij me wilt helpen door te stemmen. Dit kan via DEZE LINK. Dankjewel dankjewel! Als beloning krijg je nog meer foto's te zien van deze kimono outfit in dit artikel :) Jeej!

- Stemmen kan van vrijdag 31 juli t/m vrijdag 7 augustus 2015, 16:00u -Kimono, top: H&M | Shorts: Primark | Sunglasses: Etos

VOTE HERE  -  STEM HIER  -  Thanksssssss 13 opmerkingen:

 1. Super gaaf Joanne, ik ga op je stemmen! Je hebt een mooie outfit aan. ik houd van kimono's.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Yay ik heb gestemd! Hoop dat je dan ook wint, mooie meid ben je <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's! Ik heb op je gestemd! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg leuke outfit zeg! Ik heb ook zekers gestemd hihi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Onwijs toffe kimono! Ik heb op je gestemd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuke outfit! + die kimono had ik ook! Leuk gecombineerd met de croptop! Ik heb gestemd.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. super toffe kimono! en ik ga op je stemmen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtig! Ik heb op je gestemd hoor ;-)

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi! Kimono's zijn echt handige dingen in de zomer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hele leuke outfit! Ik heb op je gestemd :) X

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.