Flash tattoos

/
10 Comments

Flash tattoos. Wie is er niet gek op deze trend? Al eerder maakte ik een variant hierop en liet deze DIY zien op mijn blog. (klik hier!) Toen ik een mailtje kreeg van Flashtattoo shop, ben ik snel op de site gaan kijken. Ze hebben zoveel verschillende soorten! Toen ik de 'Hindi beauty' designs zag was ik meteen enthousiast. Dit zijn pas gave plakplaatjes! Vandaag laat ik ze dan ook met alle plezier aan jullie zien :)

10 opmerkingen:

 1. Ik heb ook een paar velletjes. Ik vind ze zo gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt leuk! Maar mag ik even (off topic) zeggen dat ik je nagellak ook prachtig vind? x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw die op je linker hand is super! Volgende week met Solar ga ik mezelf weer lekker volplakken met die dingen haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Blijven gewoon echt te leuke dingen! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ohhh moooooi! En heeeeel toffe foto's ook weer, die boven het water zijn fantastischhh ♡.♡

  ♡♡♡

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Supergaaf zeg! Die zou ik zo kopen!

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.