Edgy braids #2

/
6 Comments

Eind april (oef, dat is al weer een hele tijd geleden!) plaatste ik de eerste resultaten van de 'edgy braids' shoot met Guido de Graaf. Het is altijd gezellig om bij hem in de studio te shooten en steeds weer nieuwe foto's binnen te krijgen! Ondertussen heb ik er weer wat ontvangen en wil deze natuurlijk ook even delen! Op het einde staat nog even een vrolijk, niet zo edgy, plaatje van mij. Ik lach normaal nooit bij dit soort shoots, haha! Backstage natuurlijk wel heel veel, maar je begrijpt het idee ;)


NEn rechts zie je mijn haren zonder de vlechten, krullies!

Photography: Guido de Graaf @ Photostudio 2B  
MUAH: Laura de WaardModel: Joanne Maalderink 6 opmerkingen:

 1. Zo mooie foto's! Haha die 'wafel' haren na de vlechtjes staan je echt super leuk, lekker 90's. Hele mooie layout trouwens! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Holy f*cking hell. Deze foto's zijn echt supertof!
  Ik vind je haar echt supervet! En super bedankt voor je berichtje!
  Waardeer het.

  MZ

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Ik vond het haar zelf ook zo gaaf!
   Geen probleem! :)

   Verwijderen
 3. Ooh wat is je haar gaaf als je die vlechten los doet! :D

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.