Bumbag love

/
7 Comments


Deze outfit met het prachtige buiktasje droeg ik naar 7th Sunday Festival. Dat is inderdaad al weer wat weekjes geleden, maar beter laat dan nooit toch? Het leek me wel de moeite waard om m'n festival look nog een keertje na te maken. Ik ben helemaal gek op het tasje! Ja, ik weet het... Er zijn meer mensen die er intens van walgen dan ervan houden, maar ik vind 'm zoooooo gaaf! En het is ook nog ontzettend handig!


Top: Forever21 | Jeans: H&M | Cardigan, shoes: Primark | Bumbag: NewLook | Sunglasses: V&D | Necklaces: Action
Photography: Mark Koolen www.markkoolen.com

7 opmerkingen:

 1. Handig zo een tasje, vooral in landen waar er vaak geroofd word.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zoo leuk he! Vind ook dat je hem super draagt! :D ik heb zelf net een knal rode ontvangen

  love, Turn it inside out

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk zeg! Lijkt me wel onwijs handig .. Ik zou 'm alleen zelf niet zo snel dragen haha.♡

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke outfit en toffe zonnebril!

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.